X.jpg

Návrh a vizualizácia interiéru 4 - izbového bytu sa týkala priestoru kuchyne a obývacej miestnosti spoločne s terasou.

Základnou myšlienkou pre celý návrh interiéru bolo zameranie sa na nadčasový dizajn a upustenie od prvkov, ktoré sú síce moderné v dnešnej dobe, ale ich životnosť je "krátkodobá". V kuchyni sa pristúpilo k redizajnu súčasnej kuchynskej linky. K nej bolo dotvorené sedenie tak, aby dizajnovo a funkčne zapadlo k linke a k trošku špecifickému pôdorysu kuchyne. Obývací priestor potreboval presvetliť, preto celý návrh interiéru bol ladený do svetlej farebnej škály a následne bol dotvorený pastelovými doplnkami a modrým kreslom. Návrh terasy bol ladení k priestoru obývacej izby, aby spoločne vytvárali ucelený priestor nakoľko sú prepojené.

Typ projektu: 4-izbový byt

Lokalita: Detva

Dátum: 09 / 2018

Rozloha:  50 m2 

Panoramatický pohľad na interiér