Typ projektu: Kancelárie

Lokalita: Detva

Dátum: 12 / 2019

Rozloha:  160 m2 

Hlavnou požiadavkou pre spracovanie návrhu interiéru kancelárskych priestorov pre strojársku spoločnosť bolo dodržanie rovnakých línií a prvkov ako v prvej fáze návrhu, ktorý pozostával z dvoch zasadačiek.

Veľký otvorený priestor bol predelený sklenenými priečkami čím sa vytvorila samostatná kancelárie pre riaditeľa a pracovný priestor pre oddelenie.

Taktiež sa naskytol priestor pre  vytvorenie návštevnej miestnosti s kuchynským kútom.

Do návrhu bol premietnutý korporátny dizajn spoločnosti napríklad v podobe koberca, ktorý je navrhnutý vo farbách spoločnosti alebo sklenené dvere, do ktorých bolo zakomponované logo.

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Korešpondenčná adresa

K. Šmidkeho 8

960 01 Zvolen

IČO: 50669028

DIČ: 1122534380

Nájdete nás aj na

  • LL Design FB
  • LL design instagram

Sme súčasťou projektu

© 2017 by LL Design - Interiérový dizajn - Všetky práva vyhradené