Vianočný stromček 2020. Ako si vybrať?

Vianoce pomaly a isto klopú na dvere. Nasledujúcu nedeľu nám začína prvý advent a vy ešte ani len netušíte aký vianočný stromček bude zdobiť váš interiér? Nielenže ho bude zdobiť stromček ako dominanta celého priestoru ale taktiež k nemu chcete zladiť aj adventný veniec. V tomto krátkom blogu vám prinášame pár nápadov a inšpirácie, ktoré by vám mohli trochu napomôcť pri zdobení.

Zlatá farba

Stále ako aj po minulé roky, tak aj tento platí stará klasika a tou je zlatá farba, ktorou určite nič nepokazíte. Luxus, elegancia, lesk a bohatstvo. Touto farbou nielen stromčeku ale aj vášmu interiéru dodáte nepochybne trendový nádych pre rok 2020. Sofistikovaný vzhľad vytvoríte keď lesklé trblietavé ozdoby a girlandy doladíte protikladným materiálom ako je zamat.

Vianočný stromček 2020 | LL design
Zdroj: Pinterest

Ľadovo chladné pastely

Takýto vzhľad stromčeku by mohol byť fanúšikom, pre tých ktorí obľubujú glamour štýl. Ide o akúsi modernú romantickú schému s jemnými a zároveň ľadovými pastelovými odtieňmi so zmesou iskier a lesku. Takéto pastelové odtiene na zelenom podklade pôsobia upokojujúco, ale zároveň majú podmanivý vzhľad. Nezabudnite použiť veľa teplých rozprávkových svetiel na vytvorenie čarovných Vianoc.

Vianočný stromček 2020 | LL design
Zdroj: Pinterest

Farebný gýč

Áno, aj takáto varianta stromčeka je tento rok aktuálna. Je to veselé, odvážne, neopomenuteľné a hlavne váš interiér bude hrať pestrofarebnými farbami. Myslite na šťastné Vianoce a urobte si ich radostnými aj výzdobou samotného stromčeka 🙂 Farebnosťou, rôznorodosťou tvarov vytvoríte prvok prekvapenia, ktorý inšpiruje k radosti, zábave a šťastiu. Určite sa nebojte odviazať, povolené je všetko. Takýto výber zdobenia je ideálny určite pre rodinnú domácnosť, kde deti budú určite nadšené.

Vianočný stromček 2020 | LL design
Zdroj: Pinterest

Vianoce 2020 sú nepochybne v znamení farieb dúhy.

Ak sa rozhodnete inšpirovať trendami, alebo si stromček vyzdobíte akokoľvek. Najdôležitejšie je že sa bude páčiť hlavne vám a vaším blízkym. Predsa len, čakajú nás najkrajšie sviatky v roku plné lásky a pokoja, počas ktorých by sme sa mali na chvíľu zastaviť a vychutnať si to okúzľujúce čaro Vianoc.

Ľudmila Lešánek